Säg det med en historia – Workshop i storytelling & kommunikation

Alla gillar en bra historia, speciellt när den är tydlig, smakrik och god… Smaka på Skåne bjuder in till en dag om storytelling och kommunikation, där vi varvar teori med praktik. En dag för dig som är mathantverkare, småskalig förädlare, odlare, driver gårdsbutik eller på annat sätt jobbar med skånsk mat & dryck.

Att berätta om sitt företag och produkter är något som alla företag gör – genom förpackningsdesign, sin hemsida, vad man berättar för kunder, via sociala medier, etc. Men vad säger man egentligen? Hur bär man sig åt för att knyta samman sin kommunikation? En tydlig tanke och konkret plan gör det enklare för andra att förstå vad ditt företag står för och varför de ska köpa dina produkter. På köpet blir det också enklare, snabbare och roligare för dig som företagare!

Storytelling

Vi börjar dagen med att prata om storytelling, vad det är och hur du gör för att beskriva och berätta på ett fängslande sätt. Du får chans att utvärdera vad du själv vill berätta, för att under handledning och guidning sedan jobba med att skriva historien om ditt företag.

Kommunikation – strategi & planering

Vi lär oss vad ett mindre företag har för nytta av en kommunikationsplan och -strategi. Vi reder ut begreppen och jobbar med hur du själv kan göra en enkel plan som passar din och dina kollegors vardag.


Onsdag 3 oktober
Kl: 11 – 16
Bränneriets gård, Eslöv

Kostnad: 350 kr (exkl moms) Lunch och fika ingår

Anmälan senast 27 september: elin.pettersson@livsmedelsakademin.se

Begränsat antal platser

 

Frågor och kontakt:

Elin Pettersson, projektledare Smaka på Skåne.  Mail: elin.pettersson@livsmedelsakademin.se

Tlf: 0703 62 22 26

 

Ladda ned inbjudan