Har du funderat på att börja exportera dina produkter? Skulle Danmark kunna vara intressant marknad för dig och ditt företag? Smaka på Skåne och Krinova bjuder in till en kick-off för exportsatsning mot Danmark.

 Vår exportsatsning riktar oss till företag som är intresserade av att påbörja sitt arbete med export till Danmark.

På plats finns Jakob True, Managing Director på Green Seed Nordiclänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Intresset för skånska produkter i Danmark är stort och med Jakobs hjälp kommer vi hjälpa er att bli redo för export.

Företag som var med i förra omgångens satsning är också inbjudna för att berätta om sina erfarenheter.

Inför träffen vill vi att du besvarar en enkätlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om vilka behov ditt företag har för att vi ska kunna skräddarsy kommande workshopar efter era behov.

Program

15:00–15:20: Hannes van Lunteren från Krinova och Jannie Vestergaard från Smaka på Skåne presenterar satsningen och berättar om vilka möjligheter som finns och vad som kan vara viktigt att tänka på inför export.

15:20–15:50: Jakob True kommer berätta om kriterier, krav och regler för export till Danmark.

15:50–16:30: Behovsanalys presenteras och företag från föregående år delar med sig av sina erfarenheter. Eftermiddagen avslutas med en djupare förklaring av vår exportmodell.

Praktisk information

När: Den 13 maj 2015, kl. 15:00–16:30
Var:
Minc, Anckargripsgatan 3, Malmö