Food Talks arrangeras av föreningen Food Evolution med rötterna i nordvästra Skåne. Food Talks har i år temat ”Framtidens Måltid”. Det blir en heldag med inspirerande föreläsningar, workshops, möten, speed-meetings, utställare, nätverkande och mingel.

Det blir både framtidsspaning och tillbakablickar, bla pratar Ingela Stenson, omvärldsanalytiker på United Minds, om Framtidens mat – personlig, god, nyttig och situationsanpassad och Håkan Jönsson, Lunds Universitet, som kommer göra en historisk återblick av måltiden.
Mat som gör gott! ska Tareq Taylor, krögare och tv-kock prata om, och mer om Måltidens magi – bättre än alla dieter, håller Mats-Eric Nilsson i, journalist och matskribent.

Möt även måltidschef Lill Spenninge och kökschef Sabina Tucic från det  uppmärksammade offentliga köket i Klippan, Mikael Larsen områdeschef/kökschef inom äldreomsorgen i Båstad kommun som vann Arla Guldko 2017 samt Jens Modéer som är engagerad kostchef i Osby. Tillsammans ska de prata om den offentliga måltiden.

Smaka på Skåne kommer prata under punkten Fria aktiviteter om Ursprungsmärkning och skånska produkter – a perfect match? Allt fler konsumenter bryr sig om varifrån maten kommer, hur kan en märkning göra skillnad? Kom och diskutera ursprung och skånsk mat med oss!

Anmälan & fullständigt program via Food Evolutions hemsida

För mer information, maila Jennica Ericson eller hör av dig på tel 070-750 04 76